Αντρέας Ουλής: Ο Εθνικισμός ως επιτακτική ανάγκη

4 days ago
344 Views
maiandros

Είναι φανερό στις μέρες μας,  πως ζούμε μια περίοδο απολυταρχισμού. Η λεγόμενη μεταπολιτευτική περίοδος της χώρας μας είναι αυτή που ο ιστορικός του μέλλοντος θα την αναφέρει ως μαύρη σελίδα στην ελληνική ιστορία του σύγχρονου κράτους μας. Γιατί δυστυχώς, όταν μας δείχνουν το δάσος εμείς κοιτάμε το δάχτυλο.

Το σύστημα πολεμάει με όλες του τις δυνάμεις οτιδήποτε προασπίζεται το εθνικό συμφέρον. Σε οποιαδήποτε πολιτική και κοινωνική έκφραση του ελληνικού πατριωτισμού, βρίσκονται απέναντί της κρατικοδίαιτοι εθελοντές έτοιμοι να τη διαβάλλουν και να της επιτεθούν. Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με το σχολείο του Ωραιόκαστρου. Μετά τη δημόσια διαπόμπευση από τα εγχώρια ΜΜΕ των ανθρώπων που απαρτίζουν το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων  και αφού δεν κατάφεραν να τους λυγίσουν, πήραν σειρά οι ακροαριστερές γκρούπες οι οποίες άμεσα στοχοποιούν και απειλούν τους γονείς  ενώ οι επίσημοι φορείς του κράτους σφυρίζουν αδιάφορα.

Όταν με επίσημα στοιχεία ερευνών, σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα λόγω της αυξανόμενης υπογεννητικότητας, όταν ο κίνδυνος της ισλαμοποίησης είναι προ των πυλών και όταν ο ίδιος ο Ερντογαν σε δημόσια ομιλία του αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάννης, θα περίμενε κανείς από αυτούς που κατέχουν την εξουσία στη χώρα μας να αντιδράσουν. Η πραγματικότητα όμως μας διαψεύδει. Η οικονομική εξαθλίωση της χώρας μας, η οποία είναι απόρροια των πολιτικών της μεταπολίτευσης, βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής ενώ το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο.

Αυτά τα χρόνια που διανύουμε και λειτουργούμε ως προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, κρίνεται η ζωτικότητα του έθνους μας, η κοινωνική μας υπόσταση  και η ίδια μας η ταυτότητα. Το πρόβλημα της 5ης φάλαγγας, το οποίο αναφέρει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες, είναι αυτό που αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Γι αυτό ο εθνικισμός είναι επιτακτική ανάγκη. Σε μια εποχή ερειπίων οφείλουν κάποιοι να κρατούν τη φλόγα αναμμένη. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες εθνικιστές. Δεν είναι άλλοι από τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Ακόμα και την ύστατη στιγμή ο πατριωτισμός των Ελλήνων οφείλει να νικήσει το σκοτάδι που μας επιβάλλουν.

 

Αντρέας Ουλής Γραμματέας Τ.Ο Αργολίδος Χρυσής Αυγής

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *