Αργολίδα: Μεγάλη συμμετοχή στον 2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο ” Artemisio trail run”

3 days ago
535 Views
333333333333333333
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ο 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος ” Artemisio trail run” στην Καρυά Αργολίδας με διοργανωτές τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ.), τον ενεργό πολίτης Σπύρο Τότσικα (Μέλος Ορειβατικής Οικογένειας) και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το N.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και έκαναν και τις απονομές στους νικητές ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι κα.

Εθελοντές νοσηλευτικής του τοπικού τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους κάλυψαν και αυτή την διοργάνωση υγειονομικά. Κλιμάκιο εθελοντών πεζοπορούσε τα 8 χλμ με φορητό φαρμακείο και στην κεντρική πλατεία του όμορφου χωρίου στήθηκε ολοκληρωμένο ιατρείο με εθελοντές ιατρούς την κα. Έλενη Παναγιωτοπούλου και κο. Κώστα Παναγιωτόπουλο.Μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό για το ανθρωπιστικό έργο του Ε.Ε.Σ. και διανεμήθηκαν οδηγοί πρώτων βοηθειών.

Στο τέλος μέλη Μορφωτικού Συλλόγου χόρεψαν και νοικοκυρές του χωριού είχαν ετοιμάσει γευστικά τοπικά εδέσματα για τους συμμετέχοντες.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *