Με καλό καιρό το εορταστικό ταξίδι Έξοδος για το Πάσχα: Μποτιλιάρισμα στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Apr 29, 2016
295 Views
ImageHandler

Η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο είναι αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα – Οι οδηγοί που βρίσκονται καθ’ οδός προς Πάτρα αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις –  Σχεδόν ακινητοποιημένα οχήματα στο Δερβένι

Με αυτοκίνητα, ΚΤΕΛ, τρένα, πλοία και αεροπλάνα αποχαιρετούν το κλεινόν άστυ  οι κάτοικοι των αστικών κέντρων για τις πασχαλινές διακοπές. Η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο είναι αυξημένη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται στα Διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών. ενώ βραδυπορεία σημειώνεται και στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Μεγάλη ταλαιπωρία σημειώνεται την ίδια ώρα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου.

Σύμφωνα με το tempo24.gr στο Δερβένι είναι ακινητοποιημένα τα οχήματα ενώ όταν ξεκινούν πηγαίνουν «σημειωτόν».


Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα αναμένεται να κορυφωθεί αύριο. Από χθες ξεκίνησε το κύμα φυγής από τα αστικά κέντρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η ροή των αυτοκινήτων είναι ομαλή, ενώ η τροχαία έχει επιβάλλει περιορισμούς στην κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων. Το μέτρο ισχύσει από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, ενισχυμένα μέτρα λαμβάνονται από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται: Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς ανά 20-30 χιλιόμετρα, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα, ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους – εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων, αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, υπεραστικά ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικοί σταθμοί, κ.λπ.).

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά. Τα πλοία προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη αναχωρούν με αυξημένες πληρότητες, ενώ η επιβατική κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί το Μεγάλο Σάββατο.

 

 

http://www.protothema.gr/

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title