Τραγωδία! Νεκρός σε καβγά για μια κοπέλα!

3 days ago
1177 Views
teq4twe4rt

Για τα μάτια μιας κοπέλας χύθηκε αίμα στην Κοινότητα Σκουροχώρι της Ηλείας, που έχει βυθιστεί στο πένθος και οι κάτοικοι της οποίας ζουν με τον φόβο βεντέτας!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η συμπλοκή μεταξύ δύο νεαρών αντιζήλων, παρουσία άλλων δύο φίλων τους, εξελίχτηκε σε φονικό, όταν ο πατέρας του ενός μπήκε στη μέση πυροβολώντας με καραμπίνα τον 20χρονο Αντώνη Καρούτα, ο οποίος δεν είχε άμεση εμπλοκή στον καβγά, αλλά προσπαθούσε να υποστηρίξει τον κολλητό του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο άτυχος 20χρονος πήγε στο Σκουροχώρι μαζί με τον 23χρονο φίλο του και συνάντησαν έναν 34χρονο και έναν 27χρονο (γιο του 56χρονου συλληφθέντος) στο σπίτι του τελευταίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό οι δύο «πλευρές» βρίσκονταν στα… χαρακώματα εξαιτίας διαμάχης για την κοπέλα του 23χρονου που, σύμφωνα με περιοίκους, φλέρταρε ο 27χρονος. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες σε παραλιακό μαγαζί, όπου διασκέδαζαν, φέρεται ότι πείραξε το κορίτσι του 23χρονου λέγοντάς του «θα σου τη φάω την γκόμενα», για να πάρει την απάντηση «θα μου κλ… τα αρ…».

Ζήτησε βοήθεια

Η κατάσταση αυτή είχε εξοργίσει τον 23χρονο και τη μοιραία νύχτα φαίνεται ότι ζήτησε τη στήριξη του φίλου του Αντώνη για να πάει στο σπίτι του αντιζήλου του. Οι δύο νεαροί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του 27χρονου και άρχισε καβγάς μεταξύ των δύο. «Μου πείραξες το κορίτσι, ρε, θα σε γ…» φώναζε έξαλλος ο 23χρονος, ενώ ο άλλος απαντούσε με βρισιές. Ακούγοντας τις φωνές, ο πατέρας του 27χρονου βγήκε για να δει τι συνέβαινε. Οταν αντιλήφθηκε ότι ο γιος του τσακωνόταν άγρια και είχε έρθει στα χέρια με τον 23χρονο, μπήκε στο σπίτι και πήρε την καραμπίνα του με σκοπό -όπως ισχυρίστηκε αργότερα στους αστυνομικούς- να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

Ομως, εκείνη τη στιγμή, ο Αντώνης και ο 34χρονος προσπαθούσαν να χωρίσουν τους άλλους δύο και όταν ο πρώτος ακινητοποίησε τον 27χρονο, ο πατέρας του τον πυροβόλησε στο στήθος! Το παλικάρι έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Αμεσα ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 20χρονο σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Δυστυχώς, όμως, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Ο θάνατός του προκάλεσε αναβρασμό στο χωριό και όλοι φοβούνται ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να ξεσπάσει βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Τι ισχυρίστηκε ο 56χρονος

Ο 56χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στον 20χρονο Αντώνη Καρούτα και το μόνο που ήθελε ήταν να τον φοβίσει με το όπλο που κατείχε νόμιμα. Λίγο μετά τις 11.00 χθες το πρωί μεταφέρθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με συγγενείς του θύματος, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν.

Η εισαγγελέας τού άσκησε δίωξη και στη συνέχεια ο 56χρονος οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί

 

 

 

 

 

.http://www.espressonews.gr/

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title