Τρόμος σε πανηγύρι – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον κόσμο!

2 months ago
2089 Views

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Σεργούλα της Αχαΐας όταν ένας άντρας μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο πανηγύρι του χωριού, παρασέρνοντας τον κόσμο που εκείνη την ώρα διασκέδαζε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skaipatras.gr, όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση η οποία δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα δυο γυναίκες να μεταφερθούν πανικόβλητες στο νοσοκομείο και μια από τις οποίες είναι μάλιστα έγκυος!

Για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ο δράστης, ενώ διασκέδαζε το βράδυ στο πανηγύρι, σηκώθηκε από το τραπέζι του και αφού φώναξε και απείλησε κάποια άτομα, πήρε το αυτοκίνητο του έπεσε πάνω στον κόσμο, πατώντας το γκάζι μέχρι τέρμα!

Όσοι βρίσκονταν στο πανηγύρι ταράχτηκαν και αμέσως άρχισε πετροπόλεμος κατά του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία πήγε στο σημείο έπειτα μετά από 45 λεπτά αφού το πιο κοντινό ΑΤ είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι, ωστόσο, ότι οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τον δράστη διότι οι κάτοικοι του χωριού δεν τον κατονόμασαν από φόβο!

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *