ΑΡΓΟΛΙΔΑ:  Όλα έτοιμα για τον 11ο ΄Ατρέα΄΄

May 1, 2016
444 Views
ScreenHunter_3026 May. 01 22.39

ScreenHunter_3026 May. 01 22.39

 

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους–Μυκηνών, συνδιοργανώνουν το 11ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή της Αργολίδας υπό την αιγίδα τηςΕλληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με σύμβουλο οργάνωσης την JAGWINNING SPORTS.

Στο τουρνουά «11ος Ατρεύς» θα δοθεί στις ομάδες που θα συμμετάσχουν η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως και το 2011. Το τουρνουά θα  γίνει  στην Αργολίδα από τις 4 έως τις 6 Μαΐου, με τη συμμετοχή πάνω από 400 νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Η απήχηση του τουρνουά ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς έχουν συμμετάσχει σε αυτό μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Σε αυτές περιλαμβάνονται: η Εθνική ομάδα της Ολλανδίας, ηArsenal FC,η Southampton FC, η Vitesse FC,η TSV1860 Munchen, η RCD Espanyol, η VolendamFC, η NottinghamForest, καθώς και σύλλογοι από την Ρουμανία, την Κύπρο, την Κροατία και την Αλβανία. Από ελληνικής πλευράς, εκτός από τις ομάδες της Αργολίδας είχαν πάρει μέρος ομάδες από την Ελλάδα όπως ο Ολυμπιακός, o Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, οΑπόλλωνας Αθηνών, ο Ατρόμητος Αθηνών.

Και για αυτή τη χρονιά, ο στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος οι ομάδες SouthamptonFC, FCKarlsruhe, ΠΑΟ FC, Αστέρας Τρίπολης FC   ενώ   συμμετέχουν πολλές ομάδες από την Πελοπόννησο  και αντιπροσωπευτικές ομάδες της  Αργολίδας.

Η  τελετή έναρξης θα γίνει την Τετάρτη  4 Μαΐου στις 7.30 στο Στάδιο Ναυπλίου και η λήξη την Παρασκευή   στις 12  στο ΔΑΚ Άργους.

 

Χορηγός επικοινωνίας: Football-Academies.gr

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title