Έχασε τη μάχη η 46χρονη μητέρα που τραυματίστηκε σε απορριμματοφόρο

1 month ago
896 Views
ImageHandler

Το εργατικό ατύχημα είχε σημειωθεί στις 20 Ιουνίου – Η γυναίκα είχε τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι

Το χειρότερο σενάριο γράφτηκε την Παρασκευή στην περιπέτεια της άτυχης Δήμητρας, της 46χρονης γυναίκας που πριν από λίγο καιρό είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια εργατικού ατυχήματος στο απορριμματοφόρο στο οποίο ήταν συνοδός, στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ.

Το εργατικό ατύχημα είχε σημειωθεί στις 20 Ιουνίου με την 46χρονη μητέρα από τότε να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το πόδι. Δυστυχώς όμως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου καθώς και τα σημάδια βελτίωσης που είχε παρουσιάσει η υγείας της, η Δήμητρα δεν τα κατάφερε και το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ, στην οποία εισήχθη ξανά πριν από 10 περίπου ημέρες. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της με την άτυχη μητέρα να αφήσει πίσω της 4 παιδιά…

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας στον Μπεντεβή ενώ ο τραγικός επίλογος θα γραφτεί στο νέο Κοιμητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη και τα έξοδα θα αναλάβει ο Δήμος Ηρακλείου.

Ψήφισμα από τον Δήμο Ηρακλείου:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα, Παρασκευή, 26/08/2016 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της Δημοτικής Υπαλλήλου Δημητρίας Σκουρογιαννάκη και απεφάσισε ομόφωνα τιμώντας την μνήμη της, όπως:

1) Εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσας
2) Παραστεί αντιπροσωπεία του στη νεκρώσιμη ακολουθία
3) Η κηδεία να γίνει με Δημοτική δαπάνη
4) Ο Δήμος Ηρακλείου με τις κοινωνικές του δομές να στηρίξει την οικογένεια της εκλιπούσας
5) Δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο και
6) Επιδοθεί το ψήφισμα αυτό στην οικογένεια της.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *