Αννίτα Πάνια: Τόσα χαρτιά σου έχω δώσει, θες και άδεια;

2 weeks ago
915 Views

Το τρέιλερ για την επιστροφή της εκπομπής στο Epsilon και η ‘σπόντα’ της παρουσιάστριας στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών (vid)

Μπορεί η τηλεόραση του Epsilon να έμεινε εκτός διαδικασίας δημοπρασίας στο παρά πέντε, μπορεί κανείς να μην ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια 90 ημέρες μετά, όμως ο τηλεοπτικός σταθμός, όπως και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή, συνεχίζουν κανονικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Έτσι και η Αννίτα Πάνια κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της, στο γνωστό ύφος και με “καρφιά” για την έλλειψητηλεοπτικής άδειας.

Η ομάδα του Annita.gr έχει επιβιβαστεί σε βανάκι για το στούντιο, όταν τους σταματά για έλεγχο ένας αστυνομικός. Η παρουσιάστρια του δίνει ασφάλεια, δίπλωμα οδήγησης, ενώ τονίζει πως όλοι οι επιβαίνοντες φορούν ζώνη. Όταν όμως το όργανο της τάξης ζητά επίμονα άδεια κυκλοφορίας, τότε η κα. Πάνια του απαντά: “Τόσα χαρτιά σου έχω δώσει, θες και άδεια;” και το αυτοκίνητο διαφεύγει του ελέγχου.

Η ανακοίνωση του Epsilon

Στο μεταξύ, την Τετάρτη, η τηλεόραση του Epsilon προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει πως το πρόγραμμα ξεκινά κανονικά από Δευτέρα. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας «ΕPSILON», συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, που τον έχει ήδη καθιερώσει στην εκτίμηση του κοινού, ξεκινά δυναμικά στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμά του για την σεζόν 2016-2017. Με νέες μεγάλες ελληνικές και διεθνείς οπτικοακουστικές παραγωγές και με σημαντικούς παρουσιαστές, τόσο τους ήδη καταξιωμένους του δυναμικού του όσο και άλλους πασίγνωστους, όπως η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας.

Το «ΕPSILON» θα συνεχίσει με την ίδια, όπως μέχρι τώρα, δυναμική λειτουργία αποδεικνύοντας, ότι σε μια δύσκολη για τα Μέσα Ενημέρωσης περίοδο, εξακολουθεί να επενδύει σε αυτό που η πολιτεία και οι πολίτες ζητούν: Να κάνει τηλεόραση ποιοτικής προσφοράς στην Ενημέρωση, στην Ψυχαγωγία και στον Πολιτισμό.

Η εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική» που έχει την ευθύνη λειτουργίας του «ΕPSILON», διαβεβαιώνει ότι το πανελλαδικό αυτό κανάλι θα εξακολουθήσει για πολλά χρόνια να λειτουργεί απρόσκοπτα. Και τούτο παρά την σημερινή θεσμική αβεβαιότητα, τις νομοθετικές ατέλειες και την πρόσφατη δημοπρασία τηλεοπτικών αδειών, της οποίας η νομιμότητα αμφισβητείται και θα κριθεί τόσο από το Συμβούλιο της Επικρατείας όσο και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Δικαστήρια) στο χρονικά αόριστο μέλλον.

Με την ευκαιρία η «Ραδιοτηλεοπτική» επαναφέρει την πρόταση που έχει επίσημα και δημόσια καταθέσει, για την αδειοδότηση εταιρειών ΜΜΕ και την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας. Δηλαδή την παροχή αδειών σε όποιες εταιρείες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου, «χωράνε» στο επίσημο φάσμα συχνοτήτων και καταβάλλουν συγκεκριμένο και ίσο για όλες ποσόν για την απόκτηση άδειας, σε ισόποσες ετήσιες δόσεις για όλα τα χρόνια ισχύος της.

Πρόκειται για τη μοναδική  βιώσιμη και σύμφωνη με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία αντιμετώπιση, που ακόμα και εκείνοι οι οποίοι την αγνόησαν ή έσπευσαν άκριτα να τη χλευάσουν, τώρα αναγνωρίζουν την ορθότητά της (βλ. σχετικά δημοσιεύματα της «Αυγής» και της «Εφημερίδας των Συντακτών»).

Είναι η μόνη λύση του ραδιοτηλεοπτικού προβλήματος στη χώρα μας, όπως ισχύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που αποφεύγει μάταιες και χρονοβόρες δικαστικές περιπέτειες αγνώστου αποτελέσματος, επιτρέπει τον καλώς νοούμενο ανταγωνισμό, καθώς και την ευρωπαϊκή οδηγία περί ισότητας και εξασφαλίζει αλλά και πολλαπλασιάζει τις θέσεις εργασίας στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο αντί της ανεργίας χιλιάδων ατόμων, που δεν αντιμετωπίζεται με θνησιγενή περιφερειακά κανάλια, όπως εντελώς αβάσιμες απόψεις ισχυρίζονται.

Δείτε το τρέιλερ:

AdTech Ad
Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *