ΑΡΓΟΣ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΑΙΔΙ !

1 month ago
942 Views
ScreenHunter_317 Nov. 04 11.20
Συνελήφθη, χθες 3.11.2015 το απόγευμα, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Άργους - Στέρνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν -2.000- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Τα προαναφερόμενα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου…

Συνελήφθη 25χρονος Πακιστανός με 2.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα στο Άργος

User Rating: 3.7 ( 1 votes)

4-11-2015 argolida-lathraia tsigaraΣυνελήφθη, χθες 3.11.2015 το απόγευμα, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Άργους – Στέρνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν -2.000- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τα προαναφερόμενα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Comments

Comments are closed.