Αυτή η Τεχνική Θα σας Κάνει να Κοιμηθείτε σε 1 Λεπτό Αλλάζοντας Μόνο την Αναπνοή σας!

1 month ago
9 Views
thehomeissue_ipnos

thehomeissue_ipnos03Με την τεχνική ύπνου “4-7-8” (σαν ποδοσφαιρικό σύστημα ακούγεται) θα καταφέρετε να κοιμάστε σαν πουλάκι μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, όσο δύσκολη κι αγχωτική κι αν ήταν η μέρα σας.

Η αϋπνία είναι μια πολύ κουραστική και ψυχοφθόρα κατάσταση αλλά μπορεί να λυθεί αν ψάξετε να βρείτε την αιτία της. Αν έχετε δοκιμάσει όλα τα βότανα, χαλαρωτικά και γιατροσόφια που ξέρετε, τότε ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Ο γιατρός Andrew Weill από την Αριζόνα ανέπτυξε μια τεχνική, την οποία ονόμασε 4-7-8 και έχει να κάνει με την αναπνοή. Ο γιατρός υποστηρίζει πως με αυτήν την τεχνική μπορείτε να καταπολεμήσετε την αϋπνία και να καταφέρετε να αφήσετε αυτό το πρόβλημα στο παρελθόν μια και καλή.

Μέθοδος 4-7-8 «Η τεχνική είναι απίστευτα απλή, δεν παίρνει σχεδόν καθόλου χρόνο, δεν χρειάζεται εξοπλισμό και μπορεί να γίνει οπουδήποτε και από οποιονδήποτε», τονίζει ο γιατρός. Μάλιστα ο Dr. Weill υποστηρίζει πως αυτή η μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε σε 60 δευτερόλεπτα και αφαιρεί την ένταση από το σώμα σας.

Ξεκινήστε από τη γλώσσα Αρχικά βάλτε τη γλώσσα σας να ακουμπήσει στον ουρανίσκο σας και αφήστε την εκεί καθόλη τη διάρκεια της άσκησης.

Comments

Comments are closed.