Δολοφόνησε τη μητέρα του, της έβγαλε την καρδιά και μετά αυνανίστηκε για να «εξαγνιστεί»

1 month ago
3496 Views
killarx

kill3Με γυμνά χέρια της άνοιξε το στήθος και έβγαλε έξω την καρδιά της μητέρας του, που ακόμη χτυπούσε.

Η ιστορία ξεπερνά τα όρια του νοσηρού. Οι αστυνομικοί της πόλης Φρίμοντ στην Καλιφόρνια, που βρέθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος, δεν άντεξαν και πολλοί άδειασαν το στομάχι τους.

Ένα δωμάτιο γεμάτο αίματα στο πάτωμα και στους τοίχους, το πτώμα μιας γυμνής γυναίκας με ανοιγμένο το στήθος και ένας άνδρας γυμνός, μέσα στα αίματα και στα γενετικά του υγρά, να βαστάει στα χέρια του μια καρδιά.

«Σκότωσα τη μάνα μου και αυνανίστηκα μπροστά την καρδιά της για να εξαγνιστώ», είπε ο Ομάρ Πέτιγκεν και έστρεψε το κεφάλι του προς τους αστυνομικούς που είχαν εισβάλει στο σπίτι και τον σημάδευαν με τα όπλα. «Τώρα είμαι ήρεμος».Ο Ομάρ σηκώθηκε γυμνός και πρόταξε τα χέρια του για να του περάσουν χειροπέδες. Γύρισε το κεφάλι του προς τη νεκρή μητέρα του και είπε: «Αυτή είναι η Νάιλα. Είναι η μητέρα μου»Λίγες ώρες πριν το αστυνομικό τμήμα της πόλης είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα από το Νέο Μεξικό. Ήταν ο πρώην σύζυγος της 64χρονης Νάιλα που τους ενημέρωσε πως εδώ και ώρα τηλεφωνεί στην πρώην γυναίκα του και κανείς δεν απαντά. «Θα την επισκεπτόταν και ο γιος της» είπε. Λίγα λεπτά νωρίτερα κάποιοι γείτονες είχαν τηλεφωνήσει πάλι στην αστυνομία και είπαν ότι άκουσαν 7 πυροβολισμούς σε έναν δρόμο. Ήταν η ίδια οδός που έδωσε και ο πατέρας.

kill4Αμέσως έστειλαν περιπολικά στο σπίτι της 64χρονης καθηγήτριας μαθηματικών. Όταν εισέβαλαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά στην αποτρόπαια αυτή σκηνή.

Ο ιατροδικαστής είπε πως δεν είχε συναντήσει κάτι παρόμοιο. Η 64χρονη είχε πυροβοληθεί 7 φορές, οι 3 εξ επαφής. Στη συνέχεια ο δράστης γιος της, με ένα μαχαίρι, της άνοιξε το σώμα, από τη βάση του λαιμού μέχρι χαμηλά την κοιλιά και είχε βγάλει έξω την καρδιά της.

«Το κορμί της δεν το άνοιξε με κάποιο μαχαίρι, αλλά στην κυριολεξία την πετσόκοψε με ένα τσεκούρι τόμαχωκ σαν αυτό που χρησιμοποιούσαν οι ινδιάνοι στις μάχες» είπε σε τοπική εφημερίδα.

Ο δράστης που λίγες εβδομάδες πριν είχε επιστρέψει από διακοπές στο Μαρόκο, εμφάνιζε σύμφωνα με φίλους του που κατέθεσαν στην αστυνομία, ένα διαφορετικό πρόσωπο. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και συχνά γινόταν ευέξαπτος.

Ο ίδιος είπε στην αστυνομία: «Την δολοφόνησα γιατί δεν άντεχα πλέον να την βλέπω εθισμένη. Η μητέρα μου είχε πρόβλημα στα γόνατα και έπαιρνε παυσίπονα από την ουσία οξυκωδόνη. Είχε εθιστεί σε αυτά. Ότι έκανα μετά, το έκανα για να εξαγνιστώ, να μείνω λίγο με τον εαυτό μου. Εξάλλου είχα ραντεβού με φίλους αργότερα να πιω ένα ποτό.»

Η αστυνομία δηλώνει πως ο δράστης δεν φαίνεται μετανιωμένος για την πράξη του και συνεχίζει να νιώθει «καλά». Κρατείται χωρίς εγγύηση και θα παραπεμφθεί για δολοφονία και βεβήλωση νεκρού.

 

Comments

Comments are closed.