ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Ληστές έκαψαν ζωντανούς ηλικιωμένη γυναίκα και τον 45χρονο ανιψιό της μέσα στο σπίτι τους

3 weeks ago
1474 Views

– Οι ληστές έσπασαν το τζάμι του σπιτιού και εισέβαλαν στο σπίτι.

– Όταν ο 45χρονος και η θεία του προσπάθησαν να τους αντισταθούν τους έδεσαν.

– Έβαλαν φωτιά στους δυο ανθρώπους και εξαφανίστηκαν

– Φρικτό το θέαμα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες

– Συναγερμός στην Ασφάλεια του Πειραιά που αναζητά τους αδίστακτους δράστες

Δεν χωράει ο νους του ανθρώπου το φρικτό έγκλημα στην περιοχή ‘Αγιοι Ασώματοι της Αίγινας. Άγνωστοι δράστες κατάφεραν χθες τη νύχτα, κοντά στα μεσάνυχτα, να μπουν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης που μένει με τον 45χρονο ανιψιό της σπάζοντας ένα παράθυρο.

Προφανώς από τον θόρυβο ο 45χρονος και η 71χρονη θεία του ξύπνησαν. Προσπάθησαν να ενημερώσουν την αστυνομία. Οι δράστες όμως ήταν αδίστακτοι. Όχι μόνο δεν τράπηκαν σε φυγή αλλά τους επιτέθηκαν.

Τους ακινητοποίησαν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Όλα δείχνουν ότι αποφάσισαν να δολοφονήσουν τους δυο ανθρώπους. Επέλεξαν τον πιο φρικτό τρόπο. Έβαλαν φωτιά στον 45χρονο και την 71χρονη και τους έκαψαν ζωντανούς.

Οι δράστες παραμένει άγνωστο εάν κατάφεραν να κλέψουν κάτι.

Οι πυροσβέστες που ενημερώθηκαν αρχικά από τους περίοικους για φωτιά έπεσαν πάνω σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως με την εμπειρία τους κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μια απλή πυρκαγιά σε ένα σπίτι. Ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και έτσι άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία.

Στο νησί της Αίγινας έχει σημάνει συναγερμός, οι αστυνομικοί αναζητούν τους αδίστακτους δράστες ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της Ασφάλειας από τον Πειραιά.

Στείλε μήνυμα
1
Close chat
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ..

Start