Εφιάλτης για ηλικιωμένους στη Νέα Αρτάκη

Apr 29, 2016
291 Views
ImageHandler (1)

Οι δράστες τον έβαλαν δια της βίας μέσα στο σπίτι όπου τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα και τον έδεσαν χειροπόδαρα με λωρίδες

Καρτέρι στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή «Κολοβρέχτης» της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, είχαν στήσει δυο νεαροί κακοποιοί σε έναν ηλικιωμένο και καραδοκούσαν ώσπου να επιστρέψει από τη βόλτα του και να ξεκλειδώσει την πόρτα της εισόδου για να του επιτεθούν!

Οι δράστες, που μιλούσαν καλά ελληνικά σύμφωνα με τον άτυχο 83χρονο, τον έβαλαν δια της βίας μέσα στο σπίτι όπου τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα και τον έδεσαν χειροπόδαρα με λωρίδες που έσκισαν από το πουκάμισο που φορούσε! Αμέσως μετά, ακινητοποίησαν και την 78χρονη σύζυγό του που βρισκόταν μέσα στο σπίτι και την έδεσαν και αυτήν, ώστε να ερευνήσουν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια.

Οι κακοποιοί άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του ο ηλικιωμένος και άλλα 1.100 ευρώ που φύλαγε στο σπίτι μαζί με τα χρυσαφικά της συζύγου του, πήραν ακόμη και τη βέρα της ηλικιωμένης και τράπηκαν σε φυγή. Τα θύματα κατάφεραν να απελευθερωθούν αρκετή ώρα μετά και να ειδοποιήσουν την Ασφάλεια Χαλκίδας που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους λίστες, ενώ ο 83χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title