Ιερώνυμος (Αρχιεπίσκοπος Αθηνών): Δεν μπορεί ο λαός τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί

3 weeks ago
453 Views
a9aa18a3bb8e8fe38a40dd0abb132824_L
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Ιερώνυμος υποστήριξε πως με υπομονή όλες οι δυσκολίες της οικονομικής κρίσης θα ξεπεραστούν. «Είναι δύσκολα. Αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε. Και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί με ποια έννοια, του δίνεται η δυνατότητα, στο χέρι του, να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει επαναστατώ. Έχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;» διερωτήθηκε ο κ.Ιερώνυμος. «Επομένως πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτούμε…

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες τις πλάτες μας ενωμένοι και να βοηθήσουμε τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Την θέση ότι δεν μπορεί ο λαός τη μια ημέρα να ψηφίζει και την άλλη να επαναστατεί διατύπωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Ιερώνυμος υποστήριξε πως με υπομονή όλες οι δυσκολίες της οικονομικής κρίσης θα ξεπεραστούν.
«Είναι δύσκολα.
Αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε.
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε.
Και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί με ποια έννοια, του δίνεται η δυνατότητα, στο χέρι του, να αποφασίσει.
Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει επαναστατώ.
Έχει στα χέρια του όλη τη δύναμη.
Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;» διερωτήθηκε ο κ.Ιερώνυμος.
«Επομένως πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτούμε καλύτερα και γενικότερα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την εικόνα που έρχονται, με την πραγματική διάσταση που έχουν, αλλά και με τη σκέψη πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη.
Προσωπικά, συνιστώ να μην μας πιάσει πανικός.
Δυσκολίες περάσαμε πάρα πολλές φορές και κρίσιμες εποχές σε αυτό τον τόπο.
Λίγο αγώνα περισσότερο, μια προσπάθεια όλων μας, με υπομονή περισσότερη πιστεύω ότι και τώρα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες» υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών.

www.bankingnews

Comments

Comments are closed.