Κύπριοι GAY είναι το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που απέκτησε… τρίδυμα! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

2 days ago
869 Views

Ο Christo και ο Theo Menelaou, με καταγωγή από την Κύπρο, είναι το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που αποκτά τρίδυμα με παρένθετη μητέρα.gay-co-bab

Οι δύο μπαμπάδες μίλησαν για τα μωρά τους, τα οποία ήρθαν πρόωρα στον κόσμο στις 2 Ιουλίου στο sky news.

Όπως είπαν, τα μωρά χρειάστηκαν να παραμείνουν σε κλινική του Γιοχάνεσμπουργκ για περίπου τρεις εβδομάδες καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα με την υγείας τους, ενώ όταν γεννήθηκαν ζύγιζαν λιγότερο από δύο κιλά το καθένα.

Ο Christo Menelaou περιέγραψε τη βαθιά επιθυμία του ίδιου και του συζύγου του να αποκτήσουν παιδιά και δήλωσε: «Όταν είσαι γκέι, υπάρχει η σκέψη ότι δε θα μπορείς να γίνεις γονιός ανεξαρτήτως πόσο θα το ήθελες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνεις δεκτός για υιοθεσία και ερχόμαστε πάντα δεύτεροι μετά τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα βρίσκαμε μία γυναίκα που θα ήθελε να γίνει παρένθετη για ένα ομόφυλο ζευγάρι».

Τελικά, όμως, αυτή η γυναίκα βρέθηκε και, μάλιστα, με έναν παράδοξο τρόπο, καθώς το ζευγάρι γνωρίστηκε μαζί της χάρη στη… δίκη του παραολυμπιονίκη Oscar Pistorius για τη δολοφονία της αγαπημένης του Reeva Steenkamp. Ειδικότερα, οι δύο άνδρες ήταν γείτονες και φίλοι του Pistorius και ήρθαν σε επαφή με τη παρένθετη μητέρα κατά τη διάρκεια της δίκης.

Χάρη σε εκείνη, λοιπόν, το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του τα τρία μωρά, για τα οποία χρησιμοποιήθηκε γενετικό υλικό και από τους δύο άνδρες.

Την ημέρα του τοκετού επιστρατεύτηκαν περισσότεροι από 20 χειρουργοί, νοσοκόμοι και αναισθησιολόγοι, ενώ οι δύο μπαμπάδες δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της γυναίκας.

Τώρα, ευτυχισμένοι φροντίζουν τα παιδιά τους και προσπαθούν διαρκώς ώστε τα τρίδυμα να γίνουν ακόμα πιο δυνατά, καθώς όλα παρακολουθούνται στενά έπειτα από τα αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα που παρουσίασαν.

«Πρέπει να τους κάνουμε απαλό μασάζ στην πλάτη ή να τα γαργαλάμε στα δαχτυλάκια των ποδιών για να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να αναπνεύσουν», εξήγησε ο Theo που με δάκρυα στα μάτια πρόσθεσε: «Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι. Πραγματικά το νιώθουμε».

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *