Ναύπλιο:Σε πλειστηριασμό ακίνητο στη παλιά πόλη

3 months ago
765 Views
img_0862_medium

Σε πλειστηριασμό βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ το ακίνητο στη παλιά πόλη του Ναυπλίου επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Η διαδικασία θα γίνει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr και η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της α΄ φάσης του διαγωνισμού είναι η 26η Οκτωβρίου.
Τα 14 ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό σε Αργολίδα, Μεσσηνία Καβάλα, Αττική, Λασίθι, Χαλκιδική, Δωδεκάνησα είναι τα εξής:
1. Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Αλάνες» εντός του οικισμού (50ετής μίσθωση).
2. ΧΕΥ 8: Οικόπεδο στον Δήμο Χαλανδρίου με πρόσωπο στη Λεωφόρο Πεντέλης (30ετής μίσθωση).
3. ΧΕΥ 9: Οικόπεδο στον Δήμο Χαλανδρίου απέναντι από το parking του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας (πώληση).
4. Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).
5. Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).
6. Κουτσουνάρι: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).
7. Συγγρού & Σκρα: Ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στην Καλλιθέα Αττικής (πώληση).
8. Παράδεισος Νέου Μαρμαρά: Τέσσερα διακριτά οικόπεδα πλησίον της ακτής του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής (πώληση).
9. Κοσκινού, Ρόδος: Έκταση που χωροθετείται σε απόσταση 12 χλμ. από την πόλη της Ρόδου και 200μ. από τη θάλασσα (πώληση).
10. Κτενά & Περικλέους: Τετραώροφο διατηρητέο κτήριο στην περιοχή του Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).
11. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ, Βερανζέρου 26: Ξενοδοχείο 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).
12. Παλιά πόλη Ναυπλίου: Ακίνητο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6, εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).
13. Αριστομένους 11-13, Καλαμάτα: Κτηριακό συγκρότημα που αποτελείται από τρία λιθόκτιστα κτήρια, δύο εκ των οποίων είναι διατηρητέα.
14. Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην «Σανατόριο Φρειδερίκης» στη Δ.Ε. Καμείρου, σε απόσταση 37χλμ. περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση)

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *