Ολοκληρώθηκε το παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος

4 days ago
678 Views
C5D7F71677B4D366E1C4C8FCBA3EEA28

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος, μετά και την απελευθέρωση του συναδέλφου τους που είχε προσαχθεί στην Αστυνομία, νωρίτερα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Οι αγρότες, γνωστοποίησαν ότι θα καταθέσουν αύριο αίτημα προκειμένου να συναντήσουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να του παραδώσουν το ψήφισμα της σημερινής τους κινητοποίησης.

Νωρίτερα, σε δήλωσή του, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι είχε οριστεί για σήμερα συνάντησή του με εκπροσώπους των αγροτών, η οποία αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων.

Ο υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση είναι «αντίθετη με τη χρήση αστυνομικής βίας και τη δημιουργία πολεμικής ατμόσφαιρας», σημείωσε ότι «ο διάλογος απαιτεί νηφαλιότητα και υπευθυνότητα και όχι εξωθεσμικές ή και αντιθεσμικές κινήσεις που δυναμιτίζουν τις ίδιες τις προσπάθειες επικοινωνίας και συνεννόησης» και ανέφερε ότι η συνάντησή του με τους εκπροσώπους των αγροτών «θα πραγματοποιηθεί κανονικά».

Ωστόσο, οι αγρότες αρνήθηκαν να συναντήσουν τον κ. Αποστόλου, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση αστυνομικής βίας και αποχώρησαν από την πλατεία.

Comments

Comments are closed.