Ο Γαβαλάς καθαρίζει γκράφιτι και ξεκολλά αφίσες 5-12-2015 BINTEO

2 days ago
414 Views

«Ήθελαν να με ξεφτιλίσουν. Για αυτό το λόγο με έβαλαν να καθαρίσω αφίσες και γκράφιτι. Ο στόχος τους ήταν να με γελοιοποιήσουν με την επίφαση της κοινωφελούς εργασίας. Αυτό είναι το δίκαιο κράτος και οι νόμοι του», εξομολογείται ο Λάκης Γαβαλάς.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, βιώνει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται σήμερα να επιβιώσει, προσπαθώντας να κάνει διάφορες δουλειές για τα προς το ζην.
«Το Κράτος εξάντλησε το ”σκληρό” του πρόσωπο σε μένα, μπήκα φυλακή λόγω αδυναμίας μου να πληρώσω εφορία και τα συναφή, και όταν τους είπα ότι μπορούν να πάρουν τα ακίνητά μου για να βγω από το φρικτό αυτό εφιάλτη που ζω δεν κάνανε τίποτα απολύτως. Σήμερα η ζωή μου είναι δύσκολη και πέτυχαν να με εξευτελίσουν, βάζοντάς με να καθαρίζω τοίχους με αφίσες και γκράφιτι.
Εμένα που προσέφερα τόσα πολλά με τις επιχειρήσεις μου, έδωσα δουλειά και χρήματα σε κόσμο… Και τώρα με την επίφαση της κοινωφελούς εργασίας πρέπει φυσικά αμισθί να πηγαίνω και να καθαρίζω τοίχους. Ο απόλυτος εξευτελισμός για μένα».

 

Comments

Comments are closed.