Περιοδεία Μπόλαρη-Γκιόλα σε συσκευαστήρια της Αργολίδας 4-12-2015

2 months ago
365 Views

Συναντήσεις με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της Αργολίδας είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Συνοδευόμενος από το βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Γκιόλα επισκέφθηκαν συνεταιριστικές και ιδιωτικές μονάδες ενώ είχαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Χειβιδόπουλο.

Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής υπουργός κ. Μπόλαρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ΄΄στην καρδιά του Αργολικού κάμπου, την ώρα της συλλογής των πορτοκαλιών ,την ώρα της εξαγωγής , είμαστε εδώ για να μιλήσουμε με τους παραγωγούς και να ακούσουμε τα θέματα που τους απασχολούν.

Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση με ποιοτική, πιστοποιημένη , παραγωγή, με την αύξηση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος. Είναι άμεση προτεραιότητα η στήριξη των αγροτών, υπάρχουν ζητήματα , τα ακούσαμε, θα έχουμε ανοιχτή γραμμή με τους παραγωγούς και τους εκπροσώπους τους.. ΄ τόνισε ο κ. Μπόλαρης και πρόσθεσε ότι ΄΄ η ανάπτυξη δεν είναι σύνθημα, θέλει δουλειά και συνεχείς παρεμβάσεις , για να έχουμε σύντομα αποτελέσματα…΄΄

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ ΄΄ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ΄΄

Από την πλευρά του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό για τη σημερινή του επίσκεψη και για το ουσιαστικό του ενδιαφέρον για τον αγροτικό κόσμο.

‘Όπως δήλωσε ο κ. Γκιόλας ΄΄υπάρχει μια οψιμότητα στην παραγωγή ,αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις υγιείς συνεταιριστικές και ιδιωτικές επιχειρήσεις να προχωρήσουν στην τυποποίηση με δυναμισμό και εξωστρέφεια, τροφοδοτώντας τις διεθνείς αγορές, με ποιοτικά και αναβαθμισμένα προϊόντα.

Στόχος θα πρέπει να είναι η ποιοτική παραγωγή που θα βοηθήσει σημαντικά τον αγροτικό πληθυσμό και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

Πρέπει λοιπόν με κέφι και δυναμισμό να κινηθούμε και στον αγροτικό τομέα, να κατακτήσουμε τις αγορές με ανταγωνιστικά προϊόντα, έτσι ώστε να βγούμε, σταδιακά από την κρίση.. ΄΄ κατέληξε ο κ. Γκιόλας.Δείτε στο βίντεο την επίσκεψη και τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. (Βιντεο eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος)ScreenHunter_1267 Dec. 04 15.27 ScreenHunter_1269 Dec. 04 15.27 ScreenHunter_1271 Dec. 04 15.27

Στείλε μήνυμα
1
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ..

Start