Πόσο μακριά θα έφτανες για $100.000; Αυτός εδώ ο τύπος έβαλε στήθος

4 months ago
674 Views
ena

Πριν από είκοσι χρόνια ο 55χρονος  Brian Zembic έβαλε ένα στοίχημα και το κέρδισε χάρη στη πλαστική επέμβαση που έκανε, βάζοντας στήθος!

AdTech Ad

Ο 55χρονος Καναδός τζογαδόρος και μάγος, όπως δηλώνει, μίλησε στο τελευταίο επεισόδιο της ριάλιτι σειράς «Botched» του Ε!, δηλώνοντας στους χειρουργούς της σειράς πως είναι έτοιμος να του το αφαιρέσουν μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

“Αυτό είναι το 100.000 δολαρίων στήθος μου!”, λέει στην εκπομπή επιδεικνύοντας τα, δηλώνοντας πως λίγα πράγματα δεν θα έκανε για χάρη ενός στοιχήματος.

“Ήταν τη χρονιά 1996 όταν ήμουν με τη κοπέλα μου και κάτι φίλους σε ένα εστιατόριο όταν εκείνη επιδείκνυε το στήθος της. Τότε είπα πως αν είχα και εγώ ένα τέτοιο στήθος σίγουρα θα με πρόσεχαν και μένα”, ανέφερε στην εκπομπή και συνέχισε, λέγοντας πως τότε ένας εκ των φίλων του τον προκάλεσε, ρωτώντας τον αν θα έβαζε στοίχημα.

Τότε εκείνος είπε πως για 100.000 δολάρια, ναι θα έβαζε στήθος! Και έτσι και έγινε. Απευθύνθηκε σε ένα φίλο του πλαστικό χειρουργό στη Νέα Υόρκη ο οποίος το έκανε πράξη.

Μάλιστα, είπε πως τον πλήρωσε 5.000 δολάρια τα οποία τα “έβγαλε”, παίζοντας τάβλι μαζί του.

“Η αλήθεια είναι πως ήταν όμορφα, και τώρα καταλαβαίνω τις γυναίκες που κάνουν διάφορα με το στήθος τους και ποζάρουν αναλόγως”, είπε. 

“Την πρώτη φορά που έδειξα το στήθος μου στον φίλο μου με τον οποίο είχαμε βάλει το στοίχημα γελούσε επί δέκα λεπτά”, περιγράφει ο Brian. “Μου είπε πως ήταν τα καλύτερα 100.000 δολάρια που είχε χάσει ποτέ”.

Αν και το στοίχημα αρχικά ήταν να κρατήσει το στήθος για ένα χρόνο, εκείνος τα συνήθισε και του άρεσαν και τα κράτησε 20 χρόνια!

“Δεν επηρέασε την ικανότητά μου να βγαίνω με κορίτσια, ούτε που τα ένοιαζε αν έχω στήθος ή όχι”. εξηγεί.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *