Στον εισαγγελέα Ναυπλίου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 46χρονος από το Άργος

2 weeks ago
580 Views
screenhunter_5091-sep-09-11-27
Στον εισαγγελέα Ναυπλίου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 46χρονος από το Άργος που συνελήφθη  μετά από καταγγελία στο “Χαμόγελο του παιδιού” για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου. 

Ο 46χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα και βρέθηκαν στο κινητό του φωτογραφίες του 5χρονου για το οποίο και κατηγορείτε πως ασέλγησε σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δήλωσε ομοφυλόφιλος, υποστήριξε ότι φιλοξενούσε την εξαμελή οικογένεια, τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο, και… κοιμόταν μαζί με το ανήλικο αγόρι.

Το παιδί και τ΄αδέρφια του μεταφέρθηκαν στο Αγλαΐα Κυριακού όπου εξετάστηκαν από γιατρούς και παιδοψυχολόγους, οι οποίοι και αποφάνθηκαν πως μόνο το ένα από τα 4 παιδιά της οικογένειας έχει δεχτεί πράξεις ασέλγειας.

Επίσης έχουν συλληφθεί και οι δυο γονείς των παιδιών, Ρουμάνικης υπηκοότητας καθώς ο 46χρονος ισχυρίζεται πως οι γονείς του “έδωσαν” το παιδί.

Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο Δικηγόρος του κατηγορούμενου Γιάννης Λαμπρόπουλος που διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου, ενώ ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τον κ Λαμπρόπουλο έχει νοσηρές τις πνευματικές του ικανότητες.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *