Τη σταμάτησαν για αλκοτέστ και έστειλε 3 αστυνομικούς στο νοσοκομείο

Apr 12, 2016
473 Views
alkotest

Τριαντάχρονη στη Κύπρο δάγκωσε αστυνομικό επειδή της ζήτησε να κάνει αλκοτέστ. Τρεις οι αστυνομικοί που πήγαν στο νοσοκομείο. Συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια

Υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικών και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, δημόσια εξύβριση και ανησυχία και άρνηση παροχής δείγματος για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης, εναντίον 30χρονης από τη Μολδαβία  εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

AdTech Ad

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.30 χθες βράδυ μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που διενεργούσαν εκστρατεία για τροχαίες παραβάσεις, ανέκοψαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο που κινείτο με κλειστά τα φώτα πορείας στη Λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι.

Το αυτοκίνητο οδηγείτο από κοπέλα ηλικίας 30 χρόνων, από τη Μολδαβία, έχοντας στη θέση του συνοδηγού την κόρη της ηλικίας 5 χρόνων.

Αστυνομικός ζήτησε από την κοπέλα να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης ωστόσο αυτή αρνήθηκε να το πράξει και άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία, δαγκώνοντας το μέλος της Δύναμης στον αριστερό αντίχειρα. Η νεαρή επιτέθηκε στη συνέχεια σε άλλους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στη σκηνή, προκαλώντας τους με τα χέρια της πραγματική σωματική βλάβη.

Η κοπέλα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και άδεια οδηγού και χωρίς να φέρει τη ζώνη ασφαλείας ενώ συνέχισε να αρνείται να δώσει δείγμα για προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου στην παρουσία του δικηγόρου της κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Τρία μέλη της Αστυνομίας που τραυματίστηκαν από την επίθεση της 30χρονης διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών αποχώρησαν.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ