Τον Αντιπεριφερειάρχη Τ. Χειβιδόπουλο επισκέφτηκε ο Αν. Υπουργός Μ. Μπόλαρης

2 months ago
349 Views

΄Η ΤΡΙΣΤΕΤΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΦΥΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ””ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΜΥΚΗΝΕΣ-ΦΙΧΤΙΑ” 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπόλαρης στα πλαίσια επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αργολίδα.
Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Υπουργό για τα φλέγοντα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του, αρχής γενομένης από την εξέλιξη του έργου του Αναβάλλου. Ειδικά για το θέμα αυτό ο κ. Χειβιδόπουλος ζήτησε την συνδρομή του Υπουργού για την απρόσκοπτη συνέχιση της χρηματοδότησης του έργου.
Πέραν του αναβάλλου ο Υπουργός είχε εκτενή ενημέρωση για την εξέλιξη του ιού της τριστέτσας που απειλεί τα εσπεριδοειδή της Αργολίδας και τις ενέργειες της υπηρεσίας για την εμπόδιση της εξάπλωσής του.
Τέλος αναφορά έγινε στο κτίριο των παλαιών αποθηκών του καπνού, ιδιοκτησίας του υπουργείου Γεωργίας, σχετικά με την ενδεχόμενη παραχώρησή του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για στέγαση του Τμ. Θεατρικών Σπουδών.Δείτε το βίντεο eurokinisi-Β.Παπαδόπουλος)

Στείλε μήνυμα
1
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ..

Start