Τραγωδία Αίγινα-Κούγιας:Ποιοι πραγματικά επέβαιναν στο φονικό ταχύπλοο της Αίγινας;

3 days ago
566 Views
aigina

Με τον πλέον επίσημο τρόπο οι συγγενείς των θυμάτων αμφισβητούν την έως τώρα έρευνα των αρχών και ζητούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτηση προς την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Πειραιώς, μέσω της οποίας αμφισβητεί ευθέως όσα έχει καταθέσει ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος – ο φερόμενος ως χειριστής του ταχυπλόου – σχετικά με το τι συνέβη την Τρίτη 16 Αυγούστου, όταν το σκάφος Ντουέντε ΙΙ εμβόλισε τη λάντζα Αντωνία με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

AdTech Ad

Στην αίτησή του, ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτηρίζει ως «σενάριο» τα όσα έχει πει ο κατηγορούμενος, ενώ δεν παραλείπει να κατηγορήσει τη Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι υιοθέτησε το συγκεκριμένο «σενάριο» χωρίς να προβεί σε κανένα έλεγχο αντικειμενικών στοιχείων (δακτυλοσκόπηση, DNA, άρση τηλεφωνικού απορρήτου).

«Οι εντολείς μας ζητούν να μάθουν ποιοι πράγματι επέβαιναν στο «Ντουέντε» και εγκατέλειψαν τους συγγενείς τους να πνιγούν», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας.

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *